PREIS SEVNICA, O nas

Od umetnosti do znanosti varjenja

PREIS SEVNICA razvija strokovno znanje varjenja, visokokakovostnih jeklenih konstrukcij in mehanskega inženiringa že več kot 50 let. Podjetje sestavlja sposobna delovna sila, ki uporablja napredno tehnologijo in nove, učinkovite stroje. Naš proizvodni proces vključuje natančne, zanesljive, stroškovno učinkovite, okolju prijazne in visokotehnološke metode. Na osnovi dolgoletne tradicije v umetnosti varjenja naše podjetje danes pozdravlja novo dobo, ki sloni na znanosti varjenih konstrukcij.

Specializirani za varjenje 

PREIS SEVNICA je specializiran proizvajalec in ponudnik rešitev za visokokakovostne varjene konstrukcije: varjenje, strojna obdelava, peskanje, barvanje in konstruiranje. Podjetje ima edinstveno strokovno znanje in izkušnje, strokovnjake za trajen razvoj in infrastrukturo z najsodobnejšo visokotehnološko opremo. Glavna dejavnost podjetja je osredotočena na proizvodnjo oljetesnih posod, še posebno ohišij za transformatorje in drugih visokokakovostnih varjenih konstrukcij.

Zagotovljena kakovost in prednostni dobavitelj

S svojo tradicijo, izkušnjami, znanjem, pravočasno dostavo, fleksibilnostjo, zanesljivostjo in kakovostjo vsakodnevno dokazujemo, zakaj smo prva izbira naših strank. Naše vrednote so natančen nadzor in visoki standardi kakovosti, ki jih potrjujejo številni certifikati: ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 in še posebno DIN EN 15085-2 (CL1) ter EN ISO 3834-2.

Impresiven seznam referenc podjetja PREIS SEVNICA je priznanje našemu odličnemu delu in rezultat močne predanosti celotne ekipe cilju postati vodilni ponudnik na globalni ravni.