PREIS SEVNICA, O nama

Od umjetnosti do znanosti zavarivanja

Više od 50 godina PREIS SEVNICA razvija stručnost zavarivanja, visokokvalitetnu čeličnu konstrukciju i mehanički inženjering. Tvrtka uključuje iskusnu radnu snagu koja koristi napredne tehnologije i nove djelotvorne strojeve a proizvodni proces ujedinjuje precizne, pouzdane, isplative, ekološke i visokotehnološke metode. Na temelju dugogodišnje tradicije u umjetnosti zavarivanja, danas se naša tvrtka suočava s novom erom znanosti zavarivanja konstrukcije.

Specijalizirani za zavarivanje

PREIS SEVNICA je specijalizirani proizvođač i ponuđač rješenja za kvalitetne čelične konstrukcije: zavarivanja, obrade, pjeskarenja, bojanja i građevinskih radova. Tvrtka ima jedinstveno stručno znanje, trajne razvojne stručnjake i infrastrukture s najnovijom visokotehnološkom mehanizacijom. Osnovna djelatnost tvrtke je usmjerena na proizvodnju uljno-nepropusnih spremnika, a osobito transformatorskih kotlova i ostalih zavarenih konstrukcija.

Dokazana kvaliteta i preferirani dobavljač

Uz našu tradiciju, iskustvo, znanje, pravovremene isporuke, fleksibilnost, pouzdanost i kvalitetu svakodnevno dokazujemo da smo preferirani dobavljač. Naše vrijednosti predstavljaju precizni nadzor i visoki standardi kvalitete koji su osigurani s nekoliko certifikata tvrtke: ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 i osobito DIN EN 15085-2 (CL1) i EN ISO 3834-2.
Impresivan popis referenci za PREIS SEVNICA je priznanje našeg izvrsnog rada i odličan rezultat snažnog fokusa cijelog tima s ciljem da postanemo vodeći ponuđača na globalnoj razini.